19 Nisan 2010 Pazartesi

Göğüsler


Göğüsler
Kadın güzelliğinin en önemli öğelerin­den biri de göğüstür. Çekici bir dış görü­nüm için ne fazla dik, ne fazla gevşek, vücut ölçüleriyle oranlı bir göğüs ideal­dir. Yalnızca kaslar ve bağlarla destekle­nen, çok hassas bir organ olan göğüsle­rin duruşu, bir başka deyişle sert ya da yumuşak oluşu meme bezlerine bağlıdır. Meme bezlerinin yetersizliği bazı hormonlar ve A-C-P-F vitaminleri ile gideri­lebilir.
Çok sıkı, vücudumuza uygun olmayan sutyen kullanmak son derece sakıncalı­dır. Eğer göğüsleriniz yumuşaksa jim­nastik yapın, soğuk ve sıcak suyu değiştire değiştire duş alın.
Kürek çekme, yüzme gülleyle yapılan jimnastik .hareketleri de göğüslerinizi güzelleştirir.
Göğüs güzelliği çok genç yaşlarda ka­zanılır. Bir kere şekilleri bozulduysa, ar­tık plastik ameliyattan başka yapılabi­lecek işlem kalmamış demektir.
Kremlerden losyonlardan, soğuk su duşlarından yardım beklemeyin. Jim­nastik hareketlerinden de mucizeler um­mayın.
Doğrudan doğruya göğüsleri etkileye­cek jimnastik yoktur. Ancak, göğüsleri tutan ve çevreleyen kaslar çalıştırılarak güçlendirilebilir. özellikle, yüzme ve gö­ğüs destek kaslarım çalıştıran jimnas­tik, omuz ve sırt kaslarını da geliştire­ceğinden göğüslerinizin daha güzel gö­zükmelerine yardımcı olur.
Genç kızlar ani kilo alıp vermekten ka­çınmalıdırlar. Ayrıca sutyen seçimine de çok özen göstermeleri gerekir. Kilo kay­bı göğüslerin sarkmasına yolaçabilir. îyi bir sutyen göğüsleri destekler ve kendi ağırlığını taşımasına yardımcı olur. Bedeninize uygun ve esnek bir ku­maştan yapılmış obuası şarttır.
Genç kızların kazanmak zorunda ol­dukları bir alışkanlık da güzel duruştur. Karnızı içine çekerek dik durmayı alış­kanlık haline getirdiğiniz takdirde hem göğüsleriniz hem genel görünüşünüz da­ha güzel olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder