16 Nisan 2010 Cuma

Cinsel Gücü Arttırmak

Ruh ve bedenin dinç ve sağlıklı ol­ması lazımdır. Beslenme yetersizliği, sinirlilik, stres, uyum bozuklukları, her türlü yorgunluklar, İlaveten ka­dında âdet bozuklukları ve üriner sistem hastalıkları, erkekte prostat bezi büyümesi gibi hormon denge­lerindeki bozulmalar, kadın ve er­kekte cinsi gücü ve arzuyu azaltır, hatta tamamen yok eder. Buna yaşlı­lık da İlave edilirse, ailede huzursuz­luk ve sevgi bağı azalmasıyla karşıla­şılır. Kadın ve erkeğin birbirlerine karşı olan, cinsi arzularını arttırmak, vücutlarının güç kazanmasını temin etmek İçin aşağıdaki bitki formülleri kullandır:güç
* Erkek veya kadında üriner sis­tem hastalıkları varsa tedavi edilir. Sinirli ve stresli ortamlardan uzakla-şılır, beslenmeye dikkat edilir. * Siyah, beyaz ve kırmızı turp to­humlarından ellişer gramı dövülerek toz haline getirilir. Sonra da bir kilo balla karıştırılarak macun kıvamına sokulur. Günde üç defa birer kaşık yenir.
* 100 gr. kereviz tohumuyia 50 gr. salatalık çekir­deği bir kilo balla
karıştırılarak ma­cun haline getiri­lir. Günde üç de­fa birer kaşık ye­nir. Ayrıca bu formüle istenirse, 250 gr. tereyağı da hafif ısıtılarak katılır ve aynı şekil­de macun haline gelincene kadar ka­rıştırılarak, aynı miktarlarda yenir.
* 20 gr. karabiber, 50 gr. zencefil, 50 gr. havlıcan ve 20 gr. karanfil toz haline getirilir. Sonra da 600 gr. bal­la karıştırılarak macun kıvamına so­kulur. Sabah ve geceyatarken 1 – 2 kaşık yenir.
* 40 gr. kişniş, 10 gr. damla sakı­zı, 50 gr. akgünlük, 50 gr. rezene, 30 gr. anason ve 250 gr. sinameki toz haline getirilir. Ayrıca 2600 gr. şeker 1.5 litre suda kaynatılarak şu­rup haline getirilir. Birbirine karıştı­rılan tozlar, yavaşça şuaıba katılır ve uygun kıvama gelinceye kadar karıştırılır, cam veya emaye kaplarda muhafaza edilir. Günde 2 – 3 defa 1 – 2 kaşık yenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder